Hoe jij “Little Humans” kan gebruiken om je kinderen rustig te krijgen in welke situatie dan ook…

tijdens het eten, voor het naar bed gaan, tijdens het aankleden, en zelfs tijdens een tantrum of melt-down … succes verzekerd!

Lieve Mama / Papa,

Kinderen die naar je luisteren zonder geschreeuw of gezeur? JA!

Geen schuldgevoel meer wanneer je weet dat je te ver bent gegaan in jouw poging je kinderen naar je te laten luisteren? JA!

Het gevoel dat je de beste ouder ooit bent? JA!

Nooit meer dreigementen meer hoeven te gebruiken? JA!

Wat is het geheim?

Het is een techniek die we "Little Humans" noemen.

Met 11+ weeskinderen in Nepal waar ik voor zorg kon ik niet wachten om het te proberen - en nu wil ik het delen met jou!

Heb compassie met jezelf, geef je kind in slechts 15 min per dag wat het nodig heeft… en voeg je toe aan groeiende groep met vele ouders die het geheim van “Little Humans” gebruiken als basis voor een harmonieuze familie.

Een simpele, bewuste en liefdevolle manier
van opvoeding - in elke situatie.

Sterker nog. Ze keken mij geërgerd aan toen een van mijn kinderen begon te huilen in de lokale groentewinkel … Maar hun blik veranderde naar verbazing toen ik dit deed.

Traditionele manieren van opvoeding op basis van autoriteit - de traditionele Nepalese manier van opvoeden -  zorgen er alleen maar voor dat kinderen aandacht vragen op een manier die jij als ouder niet leuk vindt.

In de vorm van huilen, zeuren, tegendraads doen of elke andere vorm van prikkelen.

Is jouw kind wel gehoorzaam (omdat ze bang voor je zijn), dan zul je erachter komen dat ze enorm vervelend worden wanneer je er niet bij bent.

Laat je zomaar alles toe wat jouw kind overhoop haalt, uit angst om de confrontatie aan te gaan, dan kun je erop wachten dat hij/zij moeite gaat krijgen om succesvol mee te draaien in de maatschappij.

Plus een kind zonder grenzen, kan zorgen voor ronduit zeer gevaarlijke situaties.

Maar nu, met “Little Humans” kun je liefdevolle grenzen leren zetten en weer plezier in het ouderschap beleven. En dat alles in slechts 15 minuten per dag.

Even Voorstellen...

Namasté, het is Mick van de Ombir Foundation hier.

Vader van 11 weeskinderen in Nepal. Vijf meisjes en zes jongens, variërend in de leeftijd van 3 tot en met 16 jaar jong.

Vanaf het allereerste moment dat ik voet op het dak van de wereld zette in 2014 en besloot om alles in Nederland achter te laten.

En na de verwoestende aardbeving in Nepal voor deze 11 weeskinderen te gaan zorgen, wilde ik alles zo natuurlijk mogelijk doen.

Gesterkt in het geloof dat ieder kind zou moeten opgroeien in een veilige en liefdevolle familie omgeving.

Hier bij ons krijgen ze de liefdevolle basis – die we allemaal nodig hebben – om op eigen kracht de wereld te kunnen ontdekken. Bescherming, eten, onderwijs en liefde. Héél veel liefde.

images

Aangenaam: Mick & Kids, live vanuit Nepal!

Wij letten erg op wat we eten, Mick is al jarenlang het gezicht van de Ombir Foundation. Daarnaast reist hij samen de Balinese Hogepriesteres Ibu Jero de wereld rond om meditatie en healings te geven. Op dit moment helpt Mick miljoenen mensen wereldwijd om bewuster te leven via zijn meditatie app.

Dit heeft verder niks met opvoeding te maken, maar geeft aan dat we ook op die manier bewust bezig zijn. En dat bewust opvoeden een logisch gevolg is.

In de praktijk zien we dat er een grote overlap is van ouders die gezonde gewoontes naleven, en kiezen voor een bewuste opvoeding.

Hoewel ik vanaf het begin geprobeerd heb om zo bewust mogelijk met de kinderen bezig te zijn, werd het met name na de geboorte van de kleine van Kalpana (de moeder van onze familie) niet makkelijk.

Wellicht ook omdat de andere kinderen ouder werden....

Een Hoop Aandacht Ging Naar de Baby en
de Andere Kinderen Vonden dat Minder Leuk

Ze deden van alles om de aandacht te trekken.

Ze maakten ruzie met elkaar, met ons, probeerden hun tijd (naar bed gaan, eten, aankleden) zo lang mogelijk “te rekken” en maakten soms drama om “niks”. Combineer dit met slapeloze nachten en je komt in situaties terecht dat het bloed letterlijk onder je nagels vandaan wordt gehaald.

Ze weten precies jouw knoppen in te drukken.

Komt dit je bekend voor?

Ondertussen voel jij je:

  • Machteloos als ouder en twijfel je of je überhaupt wel een goede ouder bent
  • Voel je je schuldig na een dreigement, of een andere woede aanval
  • Moe, gefrustreerd en vraag je je af wanneer “deze periode (sprongetje - als je het boek oei ik groei gelezen hebt)” van je kind voorbij is

Om nog maar te zwijgen wat het doet voor de relatie met je partner… 

Hoewel ik al flink wat boeken gelezen had over bewuste opvoeding was het door het lezen van een specifiek boek dat alles begon te “klikken”.

11182728_1432049980431330_343779088967964339_o

De Tibetaanse boekenwinkel in Kathmandu, Nepal waar ik wekelijks kom om thee te drinken met de eigenaar - een goede vriend van mij - een waar ik geheel verbaasd het boek over "de weg van de bewuste ouder" oppakte.

Per toeval zag ik een boek liggen in de “Tibet book store” in Nepal waar ik wekelijks kom om thee te drinken en te praten over het mooie Tibet met de eigenaar van de boekenwinkel - een goede vriend van mij.

Ik besloot het boek te kopen en las het in het klooster in twee uur uit. Alsof ik het zelf geschreven had kunnen hebben.

Zo ongelooflijk natuurlijk voelde het aan. Het boek beschreef EXACT mijn weg (vol obstakels) vanaf het moment dat ik de weeskinderen ontmoette in 2014 tot een met de dag van vandaag.

Het was een combinatie van “positive discipline” en inner-healing.

Vooral dat laatste is belangrijk. Bij “normale opvoeding” - zoals bijvoorbeeld “Oei ik groei” - staat het kind centraal. Bij bewuste opvoeding staan de ouders centraal.

Ik herkende krachtige mentale strategieën waarmee we de vele uitdagingen - die we voor onze voeten krijgen als ouders - kunnen omarmen met compassie en empathie.

projecteren

In plaats van te projecteren...

pauzeren

Kiezen we nu om te pauzeren.

wachten

In plaats van te verwachten...

verbintenis

Kiezen we nu voor verbinding.

oordelen

In plaats van te oordelen...

compassie

Kiezen we nu voor acceptatie.

reageren

In plaats van te reageren...

feelings

Kiezen we nu om te voelen.

correctie

In plaats van te corrigeren...

connectie

Kiezen we nu voor de connectie.

Het resultaat is meer rust in huis, meer zelfvertrouwen (zowel bij mij als bij de kinderen), meer plezier in het ouderschap, meer liefde en meer knuffels.

Gewoon meer van alles waar je op gehoopt had toen je besloot dat je graag een liefdevolle moeder/vader wilde worden.

En dit alles begon al na het doorvoeren van de eerste les.

En niet alleen bij ons, maar ook de andere ouders die het boek gelezen hebben beleven dezelfde ervaring.

We zijn zo enthousiast over deze manier van bewuste opvoeding dat we hebben besloten om een cursus te maken voor alle geïnteresseerde Nederlandse ouders.

Wij introduceren je:

Little Humans

“Het Stappenplan om Jouw Familie te Transformeren
op een Bewuste Manier”

Compleet samen

In 7 Modules met elk diverse video lessen leer je exact hoe je de rust in huis weer terug kunt krijgen of verder kunt verdiepen. Terwijl jouw kinderen opgroeien als de meest authentieke versie van zichzelf.

Hieronder een overzicht van de zeven modules.

De modules worden per week vrijgegeven. En we zijn (terwijl jij dit leest) de modules aan het filmen en monteren.

De eerste vijf modules zijn klaar, en we zijn enorm trots op de content, en weten dat dit jou enorm gaat helpen.

Hoewel Kalpana best een paar woordjes Nederlands kan spreken (ze is Nepalees), is het Mickey die je het meest zult zien in de video’s. Simpelweg omdat hij meer “gewend” is om voor de camera te staan.

Natuurlijk maakt Kalpana af en toe haar intrede, en kun je haar dagelijks volgen op social media.

Doe NU Mee Voor een Introductieprijs

Omdat het product nog niet helemaal klaar is kun je het nu aanschaffen voor een introductieprijs.

Je merkt er NIKS van dat de laatste modules nog niet klaar zijn, want elke week gaat er een nieuwe module open. En we zorgen er natuurlijk voor dat alles tijdig klaar is wanneer jij bij de laatste modules bent aangekomen.

Wanneer de laatste modules gemonteerd zijn en in de leeromgeving staan, en het product dus officieel klaar is, gaan we de prijs omhoog doen naar meer marktconform.

Denk aan €297 euro voor de gehele cursus. En dit is echt geen gekke prijs als je kijkt naar de cursussen die in deze markt beschikbaar zijn.

Maar zelfs de verhoogde prijs is niet iets om van te schrikken.

Wij hebben diverse cursussen aangeschaft online over dit onderwerp die een stuk duurder zijn (€595). Daarnaast was de conscious mentoring opleiding van vijf maanden die we in de Verenigde Staten gevolgd hebben bijna $8500 dollars.

Wij geven al deze informatie weg voor een fractie van de prijs die wij moesten betalen.

Om jou te helpen.

We hebben opgemerkt dat er veel families zijn die hulp nodig hebben, nu er meer tijd met elkaar gespendeerd wordt.

Daarnaast krijg je van ons deze 3 Bonussen
die je DIRECT kunt inzetten vanaf de eerste dag:

ehbo-cover

Morgen Zonder Zorgen

 

(t.w.v. 67.00 EUR)

eten-met-plezier-cover

Eten met Plezier

 

(t.w.v. 67.00 EUR)

moeiteloos-naar-bed-cover

Moeiteloos naar Bed

 

(t.w.v. 67.00 EUR)

Uiteindelijk is dit wat je krijgt:

Compleet samen

Little Humans - 597.00 EUR

In 7 Modules met elk diverse video lessen leer je exact hoe je de rust in huis weer terug kunt krijgen of verder kunt verdiepen, terwijl jouw kinderen opgroeien als de meest authentieke versie van zichzelf.

ehbo-cover

Morgen Zonder Zorgen - 67.00 EUR

Net wakker geworden? Wat je niet wilt is direct een tantrum om je oren. Dit zorgt er namelijk voor dat je de rest van de dag humeurig bent. Het enige dat je wilt is rustig een ontbijtje maken, muziekje aan, en je kind(eren) uit zichzelf lekker gaat spelen. Hier is jouw stappenplan.

eten-met-plezier-cover

Eten met Plezier - 67.00 EUR

Gezellig aan tafel zonder gedoe. Het kan. In deze bonus laten we zien hoe onze kinderen eten wat de pot schaft zonder dat dit uitbreekt in een gevecht.

moeiteloos-naar-bed-cover

Moeiteloos naar Bed - 67.00 EUR

Kinderen die niet naar bed willen. Of blijven roepen als ze eenmaal in bed liggen. Het is een grote frustratie want als ouder wil je eindelijk tijd voor jezelf. We helpen je af van de “bedtime blues”.

Totaal: 798.00 EUR

Nogmaals, wij hebben een veelvoud betaald om tot deze informatie te komen, maar nog belangrijker…

... er staat geen prijs op een harmonieuze thuisbasis.

❤️ Wat zou het je waard zijn als jouw kind zich gesteund voelt, vol in zijn kracht staat en moeiteloos met emotie om kan gaan (die in een normale opvoeding onderdrukt wordt en zich op latere leeftijd openbaart).

❤️ Wat zou het je waard zijn als jouw kind klusjes (tafel afruimen, speelgoed opruimen, etc.) uit zichzelf doet vanuit liefde, en niet omdat het moet?

❤️ Wat zou het je waard zijn als JIJ stil kon staan, en kon leren van je kinderen in plaats van andersom. Het zijn je kinderen die elk moment in het leven bewonderen en ouders die vaak overal zijn in plaats van in het NU.

❤️ Wat zou het je waard zijn als jij niet meer hoeft te controleren en corrigeren, niet meer hoeft te dreigen of je kinderen hoeft om te kopen om ze te laten doen wat jij graag wilt?

Wij hebben ervaren dat dit een werkelijkheid kan worden wanneer je de simpele strategieën volgt die wij met je delen.

Zodra we klaar zijn met het filmen van alle modules, dan gaan we de volledige cursus aanbieden voor €597, omdat de waarde identiek (of eigenlijk hoger is) dan wat wij aan cursusmateriaal op internet gevolgd hebben.

Maar nu kun je meedoen voor de introductieprijs van slechts €97

Dus, als jij iemand bent die graag gebruik wil maken van een buitenkansje, dan is nu het moment. Want de laatste modules kunnen elk moment klaar zijn.

Daarnaast heb je een 30 dagen niet goed geld terug garantie.

In deze 30 dagen kun je meer dan de helft van de cursus volgen en ga je zeker al resultaat zien binnen jouw familie.

Maar mocht dit niet het geval zijn. Stuur ons dan een e-mailtje en we retourneren jouw investering die je in je familie hebt gemaakt volledig terug.

Ik verwacht dat de laatste modules binnen 2 weken klaar zijn, dus als je langer wacht en je komt volgende keer terug op deze pagina, dan kun je nog steeds meedoen, maar wel voor de normale (en hogere) prijs.

Deze cursus is nergens anders te volgen. Is door ons gemaakt en is uniek in Nederland.

Het is een samensmelting van 7 jaar praktijkervaring met 11 weeskinderen in Nepal, en een enorme berg aan kennis die we op gedaan hebben over bewust ouderschap in de vorm van boeken en cursussen.

Dus als jij wilt stoppen met je schuldig te voelen, met schreeuwen, dreigen, stressen, omkopen en zeuren…

En in plaats daarvan de connectie, de rust en het plezier wilt opzoeken maak dan gebruik van deze aanbieding van ons programma. Er is geen enkel risico.

Klik hieronder op de knop om deel te nemen, en je kunt direct beginnen met de eerste video, of de 3 bonussen.

798.00 EUR €47

(eenmalige betaling)

Jij, je partner en je kinderen willen dit.

Rust en een liefdevolle relatie met je kinderen wacht op jou.

Je gaat er geen spijt van krijgen.

Bedankt voor het lezen van deze pagina,

We kunnen niet wachten om jou kennis te laten maken met onze manier van bewust ouderschap.

PS: Nogmaals, als je nu koopt, dan doe je mee voor de introductieprijs. Er is een niet-goed-geld-terug garantie dus je loopt geen risico.

Wij zijn het levende bewijs dat dit werkt. Als je denkt dat je hieraan mee wilt doen, dan is het logisch om nu mee te doen. Klik de knop hieronder, en we spreken je in de eerste video.

67695871_2341774662610244_3752103710621171712_n
alles-1280-trans

798.00 EUR €47

(eenmalige betaling)

Mocht je wel interesse hebben, maar toch niet deel willen nemen?

Bedenk jezelf dan wat er aankomende tijd gaat gebeuren… NIKS.

Alles blijft hetzelfde.

Je blijft schreeuwen en stressen, je kind wordt met elke correctie en onderdrukking minder authentiek en de rust in huis keert niet terug. En het wordt alleen maar erger. De manier waarop je je kind nu behandeld bepaald hoe je je kind terugkrijgt in de pubertijd.

Laat dat niet gebeuren.

798.00 EUR €47

(eenmalige betaling)